Терористи оточили й обстрілюють у Луганську офіцерський гуртожиток, – ЗМІ

22:38 31 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Житель цього міста розповів у суботу його сайту про оточених: «Ми встигли непогано дізнатися цих людей, вони – з характером, і так просто не здадуться».

Сайт луганська «0642.ua» інформує в повідомленні «У Луганську йде стрілянина в містечку ВВАУШ – оточили офіцерський гуртожиток»:

«Близько тридцяти ЛНРівцев (бойовиків терористичного угруповання «луганська народна республіка. – «ЩЛ»), озброєних автоматичною зброєю і гранатометами, оточили будівлю колишнього офіцерського гуртожитку на «містечку ВВАУШ» в Луганську. Про це кореспонденту «0642.ua» розповів місцевий житель.

«Два поверху гуртожитку (перший і другий ) займає підрозділ розвідки сухопутних військ, який підпорядковується, наскільки я знаю, Генштабу. Ще на двох поверхах (третій і четвертий) знаходиться сімейний гуртожиток. Нещодавно звідти вивели жінок і дітей. Думаю, що бойовики штурмують військову частину передусім заради зброї, оскільки підрозділ цей – технічний. Його основна функція – контроль за використанням радіочастот», – розповів наш співрозмовник.

За його словами , зараз будинок оточили 25-30 озброєних людей. Вони викрикують образи на адресу військових.

«Військова частина ця прибула до Луганська з Чернігова років п'ять тому. Ми встигли непогано дізнатися цих людей, вони – з характером, і так просто не здадуться. Боюся, що бій неминучий. Навіть при тому, що допомоги військовим чекати нізвідки. А поруч – житлові будинки. Тому ми всі дуже переживаємо. Та й людям, що живуть в гуртожитк, куди податися, якщо з РПГ потраплять у вікно третього або четвертого поверху або в стіну?», – говорить він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів