Терористи обістрілюють десантників зі Львова з даху лікарні, в підвал якої вони загнали вагітних, – активіст

20:40 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: borispol-city.com.ua

Про це повідомив у понеділок співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 7 липня, в повідомленні «Терористи обстрілюють луганський аеропорт з перинатального центру, а вагітних жінок зігнали у підвал»:

«Терористи захопили будівлю перинатального центру в обласній лікарні Луганська, а вагітних жінок тримають у підвалі. Про це повідомив «Еспресо.TV» співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

«Терористи встановили на даху перинотального центру обласної лікарні Луганська артилерійську установку і стріляють звідти по аеропорту (його оборроняють десантники 8-го окремого аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ»). А всіх вагітних жінок зігнали у підвалі», – сказав він.  

«Одночасно терористи ведуть обстріл сил АТО з систем ГРАД», – додав Снєгирьов. 

Натомість сайт «Informator.lg.ua» розповів у понеділок о 20:05 у повідомленні «Танки терористів знову рушили вбік луганського аеропорту»: Декілька хвилин тому два або три танки сепаратистів висунулися з боку вулиці Гастелло, де знаходиться один ізукрепленних районів бойовиків, в напрямку містечка ЛВВАУШ. Про це повідомляють очевидці. Не виключено, що танки направляються на вогневі позиції для чергового обстрілу луганського аеропорту». 

Перед цим сайт «Informator.lg.ua» розповів у понеділок у повідомленні «Луганський аеропорт знову обстрілюють»:

«7 липня під другій половині дня почався обстріл луганського аеропорту. Стріляють з танків з території села Тернове Краснодонського району.

Станом на 17:45 стало відомо, що в напрямку аеропорту з селища Тельмана направляються 10 КАМАЗів. За словами нашого джерела у ВСУ, близько 18:00 колона бойовиків на марші була обстріляна української артилерією і розсіяна. 

За даними на 18.59 у сел. Фабричному нарахували 5 танків. 19.28 – Луганський аеропорт обстріляний з «Граду». 

Натомість керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Терористи продовжують обстрілювати зайнятий силами антитерористичної операції Луганський аеропорт. У понеділок бойовики обстрілювали аеропорт з 6 танків і однієї БМП-2. Силовики відкрили у відповідь мінометний вогонь по позиціях терористів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів