Терористи не дотримуються свого зобов’язання припинити вогонь (відео)

09:24 24 червня 2014 р.

Фото до новини

Про це повідомляють у вівторок керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов, координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук і головний редактор інтернет-видання «Цензор.Нет» Юрій Бутусов.


Відео: ТСН

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє сьогодні, 24 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Сили АТО дотримуються вимог мирного Плану з врегулювання ситуації на сході України, не ведуть активних дій, несуть службу на блок постах, забезпечують охорону та оборону визначених ділянок державного кордону України.  Бойовики не припиняють обстрілів позицій українських військовослужбовців.

Так, за минулу добу кілька разів було обстріляно блокпост на розі шляхів, що спрямовані на Красний Лиман та Слов’янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують зі Слов’янськом, під час обстрілу використовували автоматичні гранатомети АГС-17, під ствольні гранатомети, двічі обстрілювали блок пост з мінометів. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Блокпост на шляху Северодонецьк Старобельськ також минулої ночі було обстріляно бойовиками зі стрілецької зброї. Вогнем у відповідь напад відбито. Втрат серед українських військовослужбовців немає. 

Натомість координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 24 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними данними групи «Інформаційний Спротив», незважаючи на вчорашню обіцянку виконувати умови перемир'я на Донбасі, терористи продовжують зривати мирний процес врегулювання ситуації. Зокрема, вночі був обстріляний блокпост сил АТО в Луганській області терористами 

Обстріл вівся з автоматичної стрілецької зброї.

Своєю чергою, головний редактор інтернет-видання «Цензор.Нет» Юрій Бутусов повідомляє сьогодні, 24 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «По данным источника «Цензор.Нет» в штабе АТО, в результате массированного обстрела террористами пограничного пункта «Изварино», подразделение пограничников покинуло пограничный переход. Теперь в районе «Изварино» дыра в границе. Наша авиация и артиллерия не работают – ведь идут мирные переговоры...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів