Терористи намагаються прорватися з оточення в Слов'янську й Красному Лимані, – речник АТО (відео)

13:30 4 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це повідомив керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.


Відео: Громадське ТБ

Агенція «Інтерфакс-Україна» інформує сьогодні, 4 червня, в повідомленні «Бойовики поспіхом намагаються залишити Слов'янськ і Красний Лиман, де відбувається активна фаза АТО, – Cелезньов»:

«Бойовики намагаються залишити Слов'янськ і Красний Лиман (Донецька обл.), прориваючи кільце оточення сил антитерористичної операції, повідомляє керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов.

«За оперативною інформацією, бойовики у військовій формі, які раніше займали приміщення міської лікарні Слов'янська, з початком операції сил АТО залишили територію медзакладу. Стало відомо, що бойовики облаштовувалися там надовго, там вони навіть облаштували собі бомбосховище. Але активні дії українських військовослужбовців злякали найманців, і вони тікають з міста, намагаючись прорватися через кільце оточення», – сказав він агентству «Інтерфакс-Україна».

Він також зазначив, що бойовики в районі проведення АТО в Слов'янську та Красному Лимані переховуються в будівлях лікарень, дитсадків, баз відпочинку і санаторіїв.

За словами В.Селезньова, керівництво АТО вкотре закликає місцевих жителів залишатися вдома, оскільки українські силовики не ведуть вогонь по мирних жителях і житлових кварталах.

На своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» В.Селезньов також написав, що сили АТО «висувають ультиматум бойовикам здатися в полон і тільки в разі відмови блокують, а в разі опору – знищують їх».

За словами керівника групи інформування про АТО, місцеве населення здебільшого «позитивно сприймає дії учасників АТО, спрямовані на стабілізацію обстановки в регіоні, що ще раз підтверджує марність планів бойовиків». В.Селезньов також відзначив високий рівень взаємодії між підрозділами силових структур, задіяних в АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів