Терористи на сході України скаржаться на Путіна – мовляв, обнадіяв їх і «кинув»

23:56 5 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/UABoycottRussiaphotos_stream

Зокрема самопроголошений «спікер парламенту конфедеративного Союзу народних республік» Олег Царьов заявив у суботу: «Нам не потрібні танки й безпілотники, нам потрібні воїни».

Самопроголошений «голова верховної ради» терористичного угруповання «Донецька народна республіка Денис Пушилін написав сьогодні, 5 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Twitter»: «Слов’янськ здали... Що сказати... Нас обнадіяли. Обнадіяли й кинули. Красиві були слова Путіна про захист російського народу, захист Новоросії. Але тільки слова».

Натомість сайт «Інформатор.su» цитує сьогодні, 5 липня, в повідомленні «Путін перестав виконувати свої обіцянки, – Царьов»

«Спікер парламенту самопроголошеного конфедеративного Союзу народних республік (СНР) – розшукуваний за сепаратизм Олег Царьов – розкритикував президента Росії Путіна. Колишній член «Партії регіонів» повідомив, що останнім часом Донецька і Луганська «народні республіки», які входять до складу «СНР», зовсім не отримують допомоги від Росії.

«Путін фактично перестав виконувати свої обіцянки, дані народу Донбасу. Нам не потрібні танки і безпілотники, нам потрібні воїни, які захистять мирних жителів від київських агресорів. Нам потрібна вся міць російської армії. Я все ще щиро вірю і сподіваюся, що президент Путін не той, ким його вважають в Україні», – заявив терорист Царьов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів