Терористи «мобілізовують» у бойовики алкоголіків, наркоманів і осіб з кримінальним минулим, – штаб АТО

12:13 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Про це повідомляє у вівторок керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє сьогодні, 17 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«У Слов'янську й селищі Станично-Луганському бойовики намагаються створювати посилені блок-пости, вогневі точки, зміцнюють оборонні позиції, мінують прилеглі до блокпостів території. Бойовикам допомагають іноземні фахівці, які, серед іншого, встановлюють радіокеровані вибухові пристрої.

Як повідомлялося раніше, бойовики почали примусову мобілізацію. Оскільки працездатні чоловіки відмовляються підкоряться і виходити і воювати проти української армії, бойовики набирають у свої ряди осіб низького соціального статусу – алкоголіків, наркоманів і осіб з кримінальним минулим.

Примітно те, що бойовики не слов'янської зовнішності на барикади, які знаходяться під обстрілом, не виходять. Вони воліють з житлових районів обстрілювати позиції силовиків і з лісопосадок нападати на колони українських військ».

Своєю чергою, громадський діяч Всеволод Філімоненко повідомляє сьогодні, 17 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що й в Алчевську бойовики «ЛНР» почали загальну мобілізацію чоловічого населення віком від 18 до 50 років. Відповідну копію «наказу коменданта військового гарнізону Алчевська» виклав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» й написав: «Фото оригіналу документа зробили в будівлі Алчевського СБУ. Сьогодні вранці копії вже будуть розклеєні по місту і довколишнім селам, а в обід, проросійські найманці візьмуть автомати і відправляться його виконувати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів