Терористи хочуть обміняти героїчну льотчицю Надію Савченко на чотирьох впійманих бойовиків (відео)

00:40 22 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Однак члени злочинного угруповання «ЛНР» звернулися з цієї пропозицією не до українських силовиків, а до сестри полоненого офіцера.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповіла в суботу в сюжеті «Терористи готові обміняти героїчну льотчицю на 4-х бойовиків»:

«Луганські терористи оголосили вимоги, на яких ладні визволити офіцера Надію Савченко. Грошей не хочуть, натомість жадають свободи для своїх поплічників, захоплених українськими військовиками. Про це повідомила сестра полоненої льотчиці Віра, яка приїхала з Києва на Луганщину і веде переговори з терористами.

Полонена офіцер Савченко підірвала соцемережі після того, як бойовики оприлюднили в Інтернеті відео її допиту. У розмові з терористами вона тримається надзвичайно гідно – жодної військової таємниці не виказує, бо певна, що її вб'ють.

Киянка Надія Савченко служить в українській армії понад 10 років. Вона пройшла Ірак, на Схід поїхала за власним бажанням. Воювала у складі батальйону «Айдар» і взята в полон 4 дні тому поблизу міста Щастя.

Сестра льотчиці каже, що терористи телефонують їй самі. Цієї ночі навіть дали поспілкуватися з Надією.

Вона і далі тримається мужньо. Загарбники перевезли її з Луганщини до Донецька.

«Поки що про гроші мова не йде, щоб ніхто на цьому не заробив. Вони мені видали список із чотирьох осіб конкретно, кого вони хочуть бачити. Але в принципі, як я зрозуміла, вони готові, а Київ чогось морочить, – повідомила сестра полоненої льотчиці Віра Савченко».

Як повідомляв «Щоденний Львів», старший лейтенант української армії Надія Савченко заявила на допиті бойовикам, що проти тероризму – вся Україна, й відмовилася зрадити своїй Вітчизні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів