Терористи готують обстріл житлових кварталів «Градами» – щоб звинуватити у ньому українців, – «ІС»

22:05 16 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: img-fotki.yandex.ru

Як повідомили «Інформаційному Спротиву», сьогодні в низці населених пунктів гінці терористів «ДНР» поширювали інформацію про підготовлюваний обстрілі житлових кварталів силами АТО з РСЗВ «Град».

Джерела в СБУ Луганської області повідомили сьогодні, 16  червня,  спільноті «Інформаційний Спротив», що терористи готують провокацію з використанням реактивних систем залпового вогню РСЗВ «Град», перекинутих через кордон з російського боку. За словами джерела, одна з установок уже знаходиться на околиці Луганська і, можливо, буде застосована терористами для обстрілу житлових кварталів з метою звинуватити у злочині сили АТО.

Подібна інформація надходить з Донецької області. Сьогодні в низці населених пунктів гінці терористів ДНР поширювали інформацію про підготовлюваний обстрілі житлових кварталів силами АТО з РСЗВ «Град».

Не виключено, що таким чином готується «потрібний інформаційний фон», а обстріли будуть вироблені самими терористами з російських реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град», перекинутих через кордон з Російської Федерації, щоб згодом звинуватити в цьому українську армію.

Як повідомляла раніше група «Інформаційне Опір», населені пункти Добропілля і Амвросіївка були обстріляні з РСЗВ БМ-21 «Град», а захоплена українськими військами установка належить російській 18-ї окремої гвардійської мотострілкової бригади (Південний військовий округ, Росія).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів