Терористам в районі аеропорта «Донецьк» прислали підкріплення, – прес-центр АТО

17:10 26 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Як повідомив у понеділок офіцер Олексій Дмитрашковський, прибули як зі Слов'янська, так і чеченці.

Прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський повідомив сьогодні, 26 травня, виданню «УРА-Информ.Донбасс», що терористам, які ведуть бій проти українських силовиків у районі Міжнародного аеропорту Донецьк імені Сергія Прокоф'єва, прибуло підкріплення. «Це як сили зі Слов'янська, так і чеченці», – зазначив прес-офіцер.

Він додав, що бойовики прибули на трьох КамАЗах, автобусі і машинах «швидкої допомоги». «Машини «швидкої» повністю завантажені чеченцями, – наголосив Дмитрашковський. – У прес-службі АТО поки що немає даних про потерпілих і вбитих.

На «Twitter»-сторінці терористичного угруповання «ДНР» повідомили про це так: «В аеропорт Донецька надіслане підкріплення Народної армії ДНР. Відбувається бій. В операції проти республіки задіяні сім вертольотів і чотири літаки».

Як інформував «Щоденний Львів», українські силовики атакували терористів у захопленому ними аеропорт «Донецьк», прес-офіцер АТО пояснив: «Йде зачистка аеропорту «Донецьк» від терористів», натомість очевидці повідомляли, що терористи з Кавказу втікають з аеропорту «Донецьк»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів