Техніка нібито «самооборони Криму» вже «засвічена» на параді в Москві (відео)

21:28 7 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: novayagazeta.ru/inquests/62578.html

Російська газета ідентифікувала бронеавтомобілі ГАЗ-2330 «Тигр», які зараз блокують українські військові частини в Криму.

Репетиція Параду Перемоги. 19.03.2012, Алабино
Відео: yolkhere

Московська «Новая газета» розповідає в публікації «Кримські «Тигри» на параді Перемоги в Москві (ФОТОФАКТ)» про ілюстрації у ній:

«На лівій фотографії – «Тигр», сфотографований нашим фотокореспондентом Євгеном Фельдманом 4 березня в Криму поблизу авіабази ВПС України. 21 – це код Північно-Кавказького військового округу (ПКВО).

Перші дві цифри на номерах військової техніки – це прив'язка до військової частини, третя цифра – номер роти. Тобто у Бельбеку в кадр нашого фотокореспондента потрапив «Тигр» четвертої роти «невідомого» підрозділу ПКВО.

А праворуч – фотографія, зроблена 19 березня 2012 року під час репетиції параду Перемоги на полігоні в Алабино. Це – «Тигр» четвертої роти того самого розвідувального підрозділу, що «засвітився» й в Криму.

На сьогоднішній день в Криму, окрім військовослужбовців з частин, які належать Чорноморському флоту Росії, котрий базується в Україні згідно з підписаними між нею та Росією угодами, є й інші російські частини. За інформацією агентства «Інтерфакс-Україна», яка базується на даних, наданих у Генштабі Збройних сил України, в місті Джанкой знаходиться 1-й механізований батальйон «Схід» 18-ї окремої механізованої бригади, яка дислокується в Каліновскє Чеченської Республики .

Також у Криму перебувають військовослужбовці 31-ї окремої десантно-штурмової бригади повітряно-десантних військ, яка дислокується в російському Ульяновську, і 22-ї бригади спецпризначення з Краснодарського краю. «Вказані дії керівництва РФ є прямим порушенням як міжнародних, так і двосторонніх угод між Україною і РФ», – підкреслили в Генштабі ЗСУ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів