Ситуація в зоні АТО складна, але вона досить контрольована, щоб ми не піддавалися паніці, – Президент (відео)

18:12 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/poroshenko

Петро Порошенко заявив у четвер перед початком засідання Ради національної безпеки і оборони України: «Дестабілізація ситуації і паніка – це така ж зброя ворога, як і танки, автомати».


Відео: Адміністрація Президента України

Президент України Петро Порошенко заявив сьогодні, 28 серпня, початком засідання Ради національної безпеки і оборони України:

«Аматори-найманці разом з кадровими російськими військовими намагаються організувати контрнаступ на наші сили. Ситуація дуже складна, але вона досить контрольована, щоб ми не піддавалися паніці... Дестабілізація ситуації і паніка – це така ж зброя ворога, як і танки, автомати.

Тільки що ми провели нараду за участю керівництва країни. Начальник Генштабу доповів задум наших подальших дій. Я його затвердив, і на закритій частині засідання РНБО ми його обговоримо. З нами у ці непрості часи – весь світ».

Кореспондент інформаційної агенції «РБК-Україна», який передає цю заяву, також нагадує, що вранці 28 серпня Президент України Петро Порошенко оголосив про вторгнення російських військ на територію України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів