Сили АТО «зачищують» Ясинувату й блокують поповнення рашистів з Росії, яка обстрілює з «Града»

09:00 19 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляє у вівторок її координатор Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 19 серпня, такі її оперативні дані:

«Сили АТО (механізовані та аеромобільні підрозділи у взаємодії з Національною гвардією) проводять дії зі зачистки Ясинуватої. Одночасно з блокуванням Іловайска тривають бойові дії в даному населеному пункті.

Для блокування угруповань терористів в районі Донецька (сектор «Б») силами АТО в даному районі організовано 33 опорних пункти. Силами підрозділів МВС проводяться дії з пошуку і знешкодженню угруповань бойовиків в районах Чернухіно й Жданівки. Для ізоляції району організовано 40 блокпостів і 4 взводних опорних пункти сил АТО. 

Сили АТО (аеромобільні і механізовані підрозділи) продовжують вести оборонні бої в районі Новосветловки й Хрящуватого. Район блоковано за допомогою 23 блокпостів і 29 опорних пунктів. 

У прикордонних районах (сектор »Д») тривають оборонні бої з утримання позицій в районі Савур-Могили. Також сили АТО проводять рейдові дії в районі Благодатного й організовують блокпости та опорні пункти з метою запобігання поставок терористам поповнення у вигляді найманців і техніки з Росії. 

Противник активно веде обстріли позицій сил АТО, в тому числі з території Росії. Зокрема: 

– Двічі (з мінометів і з БМ-21 «Град») обстріляні позиції поблизу Кутейніково. 

– Упродовж ночі неодноразово обстрілювалися позиції сил АТО в районі Савур-Могили. Обстріл вівся з БМ-21 «Град» з боку Снежного. 

– Двічі (з мінометів і з БМ-21 «Град») обстріляні позиції поблизу н.п.Петровское. 

– Із боку Росії з БМ-21 «Град» обстріляні позиції сил АТО поблизу держкордону в Луганській області. 

– Із боку Харцизска обстріляний взводний опорний пункт. Обстріл вівся з БМ-21 «Град». 

– Із мінометів обстріляні позиції поблизу Фащівки, блок-поста в зоні проведення операції і командного пункту з боку Дебальцево».

Дмитро Тимчук повідомив це сьогодні, 19 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», під Антрацитом українській армії протистоять бойові частини російської – про це повідомив уночі військовослужбовець 11-го батальйону ЗСУ, який дислокується на Луганщині, тим часом Державний Прапор України – уже над центром Іловайська, наразі звільнено його дві третини, про це повідомив уночі Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області. «Донбас».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів