Силовики вже вивели з ладу артустановку терористів, якою обстрілювали житлові квартали, – речник АТО (відео)

14:20 28 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kp.md

Про це повідомив у середу керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов.


Відео: Gomon TV

У результаті спецоперації українських силовиків самохідна артилерійська установка 2С9 «Нона», з якої терористи в Слов'янську обстрілювали українські позиції, пошкоджена. Як передає кореспондент УНІАН, про це керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов повідомив по телефону з місця подій на прес-конференції в Києві.

«Є інформація, що в результаті спеціальної операції, проведеної українськими військовослужбовцями, самохідна артилерійська установка «Нона», яка раніше була захоплена бойовиками, цієї ночі була пошкоджена», – заявив він.  Також Селезньов уточнив, що «в даний час ми з'ясовуємо, чи в змозі далі ця установка виконувати завдання по стрільбі».

Довідка: 2С9 «Нона» – авіадесантне самохідне артилерійське знаряддя. Призначене для знищення живої сили, артилерійських і мінометних батарей, ракетних установок, броньованих цілей, вогневих засобів та пунктів управління.Установка була раніше захоплена терористами в українських військових. 

Також повідомляючи про це, «iPress.ua» нагадує, що терористи обстрілювали з артилерійської установки «Нона» житлові квартали в Слов'янську.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів