Сихів закликає владу Львова відновити патрулювання вулиць

17:38 26 липня 2014 р.

Фото до новини

Від ради самоорганізації мешканців Сихова звернення підписали: народний депутат України Михайло Хміль, депутати міської ради Роман Федишин та Іван Рудницький.

Представники ради самоорганізації мешканців Сихова звернулись до міського голови Львова Андрія Садового та секретаря міськради Василя Павлюка з відкритим листом, в якому закликають посприяти громадській самоорганізації задля збереження спокою та миру у нашому місті. Зокрема,
йдеться про відновлення патрулювання вулиць загонами, які складатимуться з небайдужих львів’ян і правоохоронців.

«Вбивство мера міста Кременчука Олега Бабаєва, обстріл будинку міського голови Львова Андрія Садового, численні повідомлення про замінування об’єктів міської інфраструктури – усе це можна розцінювати як елементи дестабілізації та наступний етап російської агресії щодо України, основною метою якої є розширення географії терору та дестабілізація ситуації в якомога більшій кількості регіонів нашої держави.

На цьому тлі нашим основним завданням є збереження спокою, витримки та підвищення пильності. Львів’яни вже неодноразово демонстрували свою свідомість, високу громадянську відповідальність та ефективність дій у збереженні спокою та миру у нашому місті. Так було, зокрема, під час Революції Гідності, коли у лютому містяни вийшли на патрулювання міста та забезпечили спокій та правопорядок у Львові», - йдеться у зверненні від громади Сихова, яке одержав "Щоденний Львів".

Відтак очільників міста закликають провести позачергову сесію чи збори депутатів Львівської міської ради з цього приводу та відновити практику спільного патрулювання працівниками правоохоронних органів та громадянами міста.

«Ми звертаємось до усіх львів’ян не бути байдужими та зголошуватись до участі у такому патрулюванні. Збережімо мир та спокій у нашому місті!», - зазначено у зверненні. Від ради самоорганізації мешканців Сихова звернення підписали: народний депутат України Михайло Хміль, депутати міської ради Роман Федишин та Іван Рудницький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів