Святополк замість Суворова має стати ідеологією української армії, – кандидат-аспірант

18:00 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Будь яка політична сила відрізняється тим, хто її наповнює. Якщо є більша критична маса адекватних людей, які здатні приймати рішення, то це і є команда. Зараз є команда людей, на чолі яких стоїть президент, говорить про те, що він готовий брати на себе відповідальність.


Відео: Львівський прес-клуб

Саме так охарактеризувала політичну силу, від якої балотується до Верховної Ради кандидат в одномандатному виборчому окрузі №117 від політичної партії  «Блок Петра Порошенка» Оксана Юринець під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу(Прес-клуб-ГІТ).

Перший закон, за який Юринець планує голосувати як нардеп, це закон про державні гарантії компенсації сім’ям учасників АТО.

- На жаль, це наш сусід і нам треба навчитися з ним жити. Островом ми не станемо. На щастя, з іншого боку у нас цілком адекватний сусід. А з цим, мілітаристським, нам доведеться жити завжди, з тими загрозами, які він нам показує, - каже чинна депутатка Львівської облради.

А її опонент в окрузі від партії «Народний фронт» Роман Брезіцький вважає, що партія, яка його делегує до парламенту, створює на Львівщині політичні ліфти для молоді.

На його думку, ця партія – це найбільш радикальна, чітка і динамічна партія, яка дає можливість молодим політикам до 35 років дійти до влади.

У Верховній Раді Роман Брезіцький планує займатися питаннями євроінтеграційного напрямку, освіти, книговидання та допомоги студентській молоді.

- Але одна із перших моїх законодавчих ініціатив – це є ідеологічний блок військової доктрини, який повинен не просто назвати Росію, як реального агресора, але й змінити думку і основну ідею українського війська. Ми бачимо зараз, що все низове солдатство та офіцерство піднімаються самі. Але вони не знають про князя Святополка, але знають Суворова. Вони не знають, що Іван Виговський переміг під Конотопом російське військо, а вивчають Кузнєцова, - аспірант Брезіцький закидає Президентові Порошенкові неправильне патріотичне виховання військових. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів