«Свобода» анонсувала пікетування Януковича на Львівщині

08:57 1 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Тим часом Президент запланував сьогодні в цій області лише відвідини Яворівського військового полігону.

Як повідомили «Гал-інфо» в прес-службі Львівського обласного осередку ВО «Свобода», її активісти обіцяли, що  сьогодні, 1 жовтня, вранці вони пікетуватимуть приїзд Президента Віктора Януковича на Львівщину. А також пояснили, що серед основних причин цієї акції – казначейські заборгованості.

Але, за інформацією «Радіо Свобода», робоча поїздка Януковича на Львівщину обмежиться об’єктом, на який пікетувальників, звісно ж, не впустять, – Яворівським військовим полігоном (його офіційна назва – Міжнародний центр миротворчості і безпеки Академії сухопутних військ), де Президент побуває вперше. Оскільки з 8 до 20 вересня там відбувалось багатонаціональне тактичне навчання «Кленова арка-2013», у якому взяли участь понад 500 військовослужбовців із чотирьох країн світу, Віктор Янукович спостерігатиме за підсумковим заняттям українських військових підрозділів. 

А тим часом, як повідомив кореспонденту «Радіо Свобода» міський голова Львова Андрій Садовий, у нього – також чимало тем для розмови з Президентом: «Це гаряче питання – рішення ФІФА, робота казначейства, щоб завершити всі заплановані роботи, щоб казначейство розблокувало платежі, щоб врешті, ми дочекались часу, коли у державному бюджету будуть передбачені кошти на історичну спадщину. Адже за останні п’ять років ми не отримали жодної копійки від держави. Дуже є багато важливих тем для міста».

Утім, чи почує про ці проблеми Львова Президент – невідомо. Адже подробиці перебування першої особи держави на Львівщину традиційно тримаються за «сімома замками».

За неофіційною інформацією, яку роздобуло «Радіо Свобода», Віктор Янукович у першій половині дня відвідає Яворівський полігон та один із соціальних об’єктів і одразу полетить у Київ. 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів