Суд скасував визнання Львівською облрадою Народної Ради України

10:48 13 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Ним кваліфіковано як протиправні й рішення Буської, Бродівської, Городоцької, Жовківської, Мостиської, Радехівської, Самбірської, Сколівської, Стрийської, Старосамбірської та Яворівської райрад, Комарнівської і Жовківської міських та Жирівської сільської.

Про це повідомляє в четвер прес-служба обласної прокуратури. За її інформацією, 12 лютого постановою Львівського окружного адміністративного суду повністю задоволено позовну заяву прокуратури області до Львівської обласної ради про визнання протиправним рішення Львівської обласної ради «Про визнання Народної Ради України колегіальним органом, уповноваженим представляти інтереси народу України» та його скасування.

Прес-служба додає, що загалом Львівським окружним адміністративним судом уже задоволено 17 позовних заяв органів прокуратури, зокрема про визнання протиправними та скасування рішень Сколівської, Мостиської, Радехівської, Жовківської, Самбірської, Стрийської, Городоцької, Яворівської, Старосамбірської, Бродівської, Буської районних рад, Комарнівської і Жовківської міських рад, Жирівської сільської ради. Решту позовів перебувають на розгляді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів