Спроби бандформувань знайти прогалини в нашій обороні залишаються марними, – прес-центр АТО (відео)

23:18 7 липня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій на сході України станом на 7 липня 2015 року

Ситуація в зоні бойових дій на сході України станом на 7 липня 2015 року
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Ситуація в зоні бойових дій на сході України впродовж 7 липня загострилася.

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 7 липня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація в зоні проведення АТО впродовж 7 липня загострилася. Станом на 18.00 загалом зафіксовано 29 обстрілів позицій сил АТО.

Проросійські бандити нахабно обстрілюють зі 152-міліметрвої артилерії та 120-міліметрових мінометів позиції захисників України. З початку доби бойовики вели обстріли з 120-міліметрових мінометів позицій сил АТО поблизу Новгородського та Павлопполя на Донеччині. О 4.10 бойовики застосували під Павлополем танк.

О 12.40 проросійські злочинці вели артилерійський обстріл з калібру 152 міліметрів по позиціях сил АТО в районі Гранітного. За годину по цьому ж населеному пункту розпочався мінометний обстріл калібру 82 міліметрів.

Одразу з початком переговорів контактної групи у Мінську бандформування, наче за чиїмсь наказом, почали обстріл зі 120-міліметрових мінометів позицій сил АТО. О 15.20 поблизу Новгородського, о 16.00 обстрілу зазнали наші позиції поблизу Луганського, о 16.50 – Опитного, з 17.20 – Водяного.

Турбуючий вогонь зі стрілецької зброї з боку проросійських злочинців вівся по позиціях сил АТО в напрямку Мар’їнки, Пісків, Золотого, Майорська, Станиці Луганської та Лозового. В небі над Луганщиною зафіксовано два  прольоти ворожих безпілотників.

Завдяки своєчасним та професійним діям українських воїнів спроби російсько-терористичних бандформувань знайти прогалини в нашій обороні залишаються марними. Ситуація в зоні проведення АТО перебуває під контролем українських військових».

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів