Спостерігачі ОБСЄ самоусунулися від моніторингу за дотриманням перемир'я на Луганщині, – ЛугОДА

12:00 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: itar-tass.com

Як повідомив у вівторок голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, у Слов’яносербському районі національні гвардійці відбили атаку трьох танків, пошкодивши два з них.

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль сьогодні, 30 вересня: «Місія ОБСЄ, яка повинна контролювати виконання домовленостей про припинення вогню, на жаль, самоусунулася від своїх обов'язків. А наші спецслужби, які повинні були попереджати про підготовку артилерійських і мінометних обстрілів, мовчать».

«У вівторок (30.09) близько 9.30 терористи ЛНР почали інтенсивний обстріл м. Попасна системами залпового вогню «Град». У райцентрі горить станція швидкої медичної допомоги, є вбиті та поранені – повідомляє також голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, котрий вранці виїхав у с.Троїцьке Попаснянського району, щоб з’ясувати наслідки вчорашнього обстрілу школи та приватних будинків. – Обстріл «Градами» триває і в ці хвилини (станом на 9.55). В’їхати в райцентр голова ОДА не може, оскільки снарядами повністю зруйновано міст. У Слов’яносербському районі нацгвардійці відбили атаку трьох танків, пошкодивши два з них».

Геннадій Москаль повідомив про це у вівторок на своєму сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів