Спецслужби Росії розпочали спроби масового нагнітання істерії й паніки в Україні, – журналіст

15:12 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті «7 Днів-Україна»

Головний редактор інтертнет проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив у середу: «Сьогодні отримав важливу інформацію з декількох компетентних джерел високого рівня. Вона підтверджує, що російські спецслужби почали проведення масової спецоперації, метою якої є повна деморалізація українських військових і нагнітання істерії в українському суспільстві».

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» передає сьогодні, 28 січня, в повідомленні «Спецслужби Росії почали масові спецоперації для деморалізації українських військових»:

«Спецслужби Росії почали проводити масові спецоперації з метою повної деморалізації українських військових та розповсюдження панівних настроїв серед суспільства в Україні. Головний редактор інтертнет проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив у середу:

«Сьогодні отримав важливу інформацію з декількох компетентних джерел високого рівня. Вона підтверджує, що російські спецслужби почали проведення масової спецоперації, метою якої є повна деморалізація українських військових і нагнітання істерії в українському суспільстві. Для досягнення цих цілей використовують усі доступні медіа ресурси, включаючи соцмережі і радіоефір». 

За словами журналіста, російські спецслужби, сили і засоби інформаційно-психологічних операцій знаходяться на піку своєї активності. Роман Бурко наголошує: «У медіа-простір викидається величезна кількість дезінформації, будьте пильними, не піддавайтеся емоціям. Ворог хитрий і підступний, але нас не зламати».

Нагадаємо, російські спецслужби, які причетні до організації терактів і диверсій у різних містах України, зокрема в Одесі та Харкові, намагаються таким чином залякати українців. Таким чином, з допомогою терактів спецслужби Російської Федерації намагаються залякати українців. Про це заявив радник глави Служби безпеки України Маркіян Лубківський».

Про це інформує в середу інтернет-видання «7 Днів-Україна» з посиланням на повідомлення журналіста Романа Бурка на його сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів