Соратники міського голови Львова продовжуватимуть голодування

22:30 23 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Андрій Садовий відвідав нардепів під Адміністрацією Президента.

Нардепи від «Самопомочі», які раніше оголосили через проблему львівського сміття, продовжуватимуть свою акцію. Про це міський голова мер Львова Андрій Садовий повідомив після зустрічі з політиками-протестувальниками.

Він більше години спілкувався з нардепами Оксаною Сироїд, Олегом Березюком і Тарасом Пастухом без преси у дворику Будинку з химерами. Згодом Андрій Садовий вийшов до журналістів і повідомив, що політики продовжуватимуть акцію. Він також пообіцяв прийти під АП у суботу.

За словами міського голови Львова, завдяки голодуванню влада почала вирішувати проблему. Зокрема, у четвер відбулася комісія з надзвичайних ситуацій.

Андрій Садовий запевнив: «Я буду чекати на рішення, яке буде безповоротним, яке зніме блокаду і дасть можливість моїм колегам припинити акцію непокори. Чекаю на рішення про припинення блокади» від Адміністрації Президента.

«В Олега Березюка стан здоров'я погіршився. Але припиняти голодування в нього наміру немає, – поінформував Андрій Садовий. – Оксана з Тарасом тримаються, і я переживаю за їхнє здоров'я».

Нардеп Пастух, своєю чергою, вважає, що уряд має надати гарантії щодо вивезення сміття впродовж двох років Львівською обласною адміністрацією. Про це повідомили сьогодні, 23 червня, в інтернет-виданні «Українська правда» , де також поінформували: «Перед приходом Садового біля АП з голодувальників був лише Тарас Пастух, а Сироїд і Березюк лежали в наметах у дворику Будинку з химерами, бо, за словами Пастуха, вони себе недобре почували. До Березюка і Пастуха приїхали дружини з дітьми».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів