Сьогодні українські силовики відбили сім атак рашистів, які встигають воювати й між собою (відео)

15:25 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

У прес-центрі АТО запевнили в п’ятницю: «Українські воїни перебувають у повній бойовій готовності до відбиття підступних ворожих атак».


Відео: «112 Україна»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 листопада, такі останні новини з неоголошеної війни на Донбасі:

«Як раніше повідомлялось – у бандитів продовжується розподіл сфер впливу. Зокрема, подібні «розбірки» відбулися у підконтрольному терористам місті Антрацит. 

Про це повідомляє джерело з партизанського загону, який діє на окупованих територіях українського Донбасу.  У повідомленні йдеться про те, що в Антрациті, не дійшовши консенсусу в питаннях пов’язаних із грабунком місцевих мешканців, залякуванням та іншими видами «законного доходу» так званих «лицарів новоросії» відбулася стрілянина в одному з кубел терористів.

У результаті темпераментного з’ясування стосунків було убито «коменданта» міста Антрацит. З іншого джерела стало відомо, що ці події є нічим іншим, як зачисткою спецпідрозділами Російської Федерації неугодних Москві ватажків бандформувань.

Сили АТО сім разів відбивали напади терористів на різних ділянках фронту. Українські воїни перебувають у повній бойовій готовності до відбиття підступних ворожих атак».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів