Сьогодні у ВР заплановане продовження роботи над «питанням Тимошенко»

09:42 18 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Зокрема – засідання робочої групи з підготовки законопроекту про можливість лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі.

Як інформує сьогодні «Незалежне Бюро Новин», 18 листопада заплановано провести засідання погоджувальної ради Верховної Ради перед початком нового пленарного тижня, а потім відбудеться засідання парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та робочої групи з підготовки законопроекту про можливість лікування осіб, засуджених до позбавлення волі, який повинен стати приводом для звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко, на чому наполягає Євросоюз для підписання Угоди про асоціацію з Україною. Зокрема, засідання погоджувальної ради, де будуть присутні глави парламентських фракцій, розпочнеться 11:00.

А о 14:00 заплановане засідання Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. На ньому будуть розглянуті законопроект №3541 «Про прокуратуру» (друге читання), законопроект №3596 «Про звільнення Тимошенко Юлії Володимирівни від подальшого відбування покарання» авторства народного депутата (позафракційний) Олега Ляшка (перше читання) і проекті закону №3599 «Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань» , який подали народні депутати Андрій Кожем'якін, Ірина Луценко, Геннадій Москаль (всі «Батьківщина»), Андрій Міщенко («Свобода») та Ірина Геращенко («УДАР»).

Окрім того, о 16:00 відбудеться засідання робочої групи з підготовки законопроекту про можливість лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі. Верховна Рада планує розглянути євроінтеграційні законопроекти про прокуратуру та зміни до виборчого законодавства у четвер, 21 листопада. 

Як повідомляв «Щоденний Львів», представники моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Алєксандр Кваснєвський повідомили, що влада пообіцяла їм вирішити «питання Тимошенко» до 19 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів