Сьогодні російсько-терористичні війська 20 разів обстріляли позиції українських силовиків (відео)

23:00 25 листопада 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 25 листопада

Ситуація в зоні бойових дій станом на 25 листопада
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок: «Спроби атакувати позиції українських військ були зафіксовані поблизу населених пунктів Кримське, Дебальцеве, Станиця Луганська, Нікішине, Піски, Славне, Малоорловка, Шуми, Артема, Вільхове, Новокалинове, Трьохізбенка, Опитне та аеропорту Донецька».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили повідомили сьогодні, 25 листопада, такі останні новини з нав’язаної Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За минулу добу ситуація у зоні антитерористичної операції залишається контрольованою. Джерелами напруження є Луганський та Донецький напрямок. 

Відтак, зафіксовано двадцять випадків відкриття вогню з боку бойовиків. Вогонь вівся з гармат, мінометів та установок «Град».

Сьогодні бойовики ЛНР під час проведення обстрілу позицій українських вояків влучили в турбінне відділення місцевої електростанції. Певний період часу місто було знеструмлене. Про це повідомляє прес-центр штурмового батальйону «Айдар».

Бійці «Айдару» допомогли запустити резервний блок. Зараз станція працює в межах нижньої норми. 

Не дивлячись на постійні обстріли населеного пункту Щастя бійці батальйону «Айдар» продовжують надавати допомогу мешканцям міста. Зокрема поділились з мешканцями овочами доставленими в батальйон українськими волонтерами.

Начальник штабу батальйону «Айдар» Володимир Мельник заявив: «Ми і надалі будемо надавати допомогу мешканцям Щастя поки наш батальйон буде виконувати завдання у цьому районі».

Спроби атакувати позиції українських військ були зафіксовані поблизу населених пунктів Кримське, Дебальцево, Станиця Луганська, Нікішине, Піски, Славне, Малоорловка, Шуми, Артема, Вільхове, Новокалинове, Трьохізбенка, Опитне та аеропорту Донецька».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів