Сьогодні російські окупанти та їх колаборанти обстріляли українських військових на Донбасі 12 разів (відео)

19:56 16 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 16 грудня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 16 грудня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок: «Ворожі снайпери облюбували собі позицію в районі православного монастиря, паплюжачи таким чином постулати християнської віри, хоч їхні ватажки в один голос кричать про «духовні скрєпи» та «православіє».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 16 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За день, що минув, ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишається стабільно напруженою. Штабом АТО зафіксовано 12 випадків обстрілів позицій наших військ зі сторони терористів.

Районами найбільшого напруження залишаються Луганський, Донецький та Дебальцевський напрямки. В зону обстрілів ворожої артилерії та мінометів потрапили населені пункти Щастя, Дебальцево, Старий Айдар, Станиця Луганська, Трьохізбенка.

В аеропорту Донецьк бандити п’ять разів намагались спровокувати відкриття вогню нашими «кіборгами», обстрілюючи їхні позиції зі стрілецької зброї. Як повідомлялось раніше, ворожі снайпери облюбували собі позицію в районі православного монастиря, паплюжачи таким чином постулати християнської віри, хоч їхні ватажки в один голос кричать про «духовні скрєпи» та «православіє».

Наші бійці, дотримуючись розпорядження щодо режиму «тиша» вогонь у відповідь не відкривали. Поки що економлять набої».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів