Сьогодні рашисти 32 рази спробували атакувати позиції українських військ на Донбасі (відео)

18:45 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ZIK/EPA/UPG

У прес-центрі АТО повідомили в п'ятницю: «Усі атаки були відбиті. Ворог з поля бою втік. Наші воїни готові до активної протидії ворожим намірам. Настрій воїнів бойовий».


Відео: «112 Україна»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 листопада, такі останні новини з нав’язаної нам Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація за день динаміки не змінила.Загалом, наданий час зафіксовано 32 спроби бойовиків атакувати позиції сил АТО з використанням різних типів озброєння по усій протяжності фронту.

Засмучені падінням рейтингів новин про себе, терористи вирішили під налягти в районі аеропорту «Донецьк». Упродовж дня вони 12 разів намагалися атакувати сам аеропорт та опорні пункти українських військ навколо нього.

Усі атаки були відбиті. Ворог з поля бою втік.

На Луганському та Дебальцевському напрямку також зберігається напружена ситуація На Луганщині збоку терористів відкривався вогонь по населених пунктах Артема, Трьохізбенка, Макарове, Станиця Луганська, Щастя, Верхня Вільхова, Геївка У районі міста Дебальцеве ними обстріляне Нікішине, Артемово, Орлово-Іванівка, Шуми, Могила-Остра, Орлово-Іванівка, Камянка.

Поблизу Маріуполя ворог не проявляє істотної активності. Ведеться турбуючий вогонь по укріплених позиціях сил АТО.

Наші воїни готові до активної протидії ворожим намірам. Триває укріплення позицій та облаштування інфраструктури польових таборів.

Докладається максимум зусиль для забезпеченя наших бійців усім необхідним. Настрій воїнів бойовий».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів