Сьогодні метеовежу й новий термінал аеропорту Донецька обстрілювали шість разів (відео)

18:52 21 грудня 2014 р.

Фото до новини

Як повідомили в неділю в прес-центрі АТО, поблизу Славяносербська терористи обстрілювали наших військових з БМП, мінометного обстрілу зазнали позиції поблизу населених пунктів Фрунзе, Кримське й Дебальцеве, а в Фрунзе бойовики також вели артилерійський вогонь.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 21 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація у зоні АТО залишається складною. Протягом дня незаконні збройні формування провокували українських військових застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, міномети та артилерію.

Так, поблизу Славяносербська терористи обстрілювали наших військових з озброєння БМП. Починаючи з 9-ти годин ранку мінометного обстрілу зазнали позиції українських військ поблизу населених пунктів Фрунзе, Кримське й Дебальцеве.

У Фрунзе бойовики також вели артилерійський вогонь. Варто зазначити, що у неділю бойовики шість разів обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї метеовежу і новий термінал донецького аеропорту.

Тут також працювали снайпери. Один раз бандити спробували атакувати наших героїв, але в результаті змушені були панічно тікати».

Про це повідомляється в неділю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів