Сімферопольська міліція перевіряла пасажирів потягу зі Львова (відео)

09:44 29 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Їх колоною відправляли до автобусів, бо «надійшла інформація, що вони планують влаштувати безлади під час проведення мітингів».

28 січня вранці після прибуття на залізничний вокзал Сімферополя пасажирам поїзда зі Львова спочатку заборонили виходити з вагонів, потім перевірили документи. Про це повідомляє «ria-m.tv» з посиланням на слова мешканця Мелітополя, що став очевидцем подій. Зокрема він розповів:

«У Сімферополь я приїхав у відрядження. Коли під'їжджали до вокзалу, ми звернули увагу, що на пероні перебуває дуже багато міліції – в касках, бронежилетах, з кийками .... Поїзд зупинився, нам сказали не виходити з вагонів і приготувати документи». 

За словами очевидця, спочатку з поїзда попросили вийти студентів: «Їх колоною після перевірки відправили до автобусів, які стояли на привокзальній площі. Ми з другом вирішили, що теж зійдемо за студентів, і вийшли. Показали посвідчення про відрядження, паспорти ну і вирішили, що цього достатньо. Міліціонер сказав, щоб ми теж йшли до автобусів. Я запитав, навіщо. Він сказав, що йдіть – все дізнаєтеся. Я попросив його пояснити, в чому справа, він відповів, що всім пояснювати «об'яснялка» поламається. Він переключив свою увагу на інших пасажирів, ну і ми з другом вирішили не ризикувати і замість автобусів пішли на зупинку громадського транспорту. На нас не звернули увагу. Що було далі з іншими пасажирами – не знаю».

Як повідомляє «0652.ua», у міліції підтвердили інформацію про проведену перевірку. До неї надійшла інформація про те, що до Сімферополя зі Львова прибуде група агресивно налаштованих людей, які планують влаштувати безлади під час проведення мітингів.

Але інформація про провокаторів не підтвердилася й ніхто не був затриманий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів