Штурмувати Дебальцеве кинули ще більше ста одиниць техніки й останній резерв – екс-«беркутівців», – активіст

12:20 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: business-tv.com.ua

Співголова громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у понеділок: «Незважаючи на постійну передислокацію та ротацію російських військ, окупанти та їхні посіпаки несуть важкі втрати, про що свідчить той факт, що в бій кинуто фактично останній резерв ДНР – загін, основу якого складають колишні співробітники спецпідрозділу «Беркут», з числа тих, що перейшли на бік бойовиків».

Співголова громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 9 лютого: 

«Вчора , повз Красний Луч, в напрямку Дебальцево, на посилення позицій бойовиків пройшла колона з живою силою та важкою технікою росіян. Колона налічувала більше ста одиниць техніки.

Незважаючи на постійну передислокацію та ротацію російських військ, окупанти та їхні посіпаки несуть важкі втрати , про що свідчить той факт, що в бій кинуто фактично останній резерв ДНР – загін, основу якого складають колишні співробітники спецпідрозділу «Беркут», з числа тих, що перейшли на бік бойовиків. Два окремі підрозділи бойовиків з ГБР Бетмен, а саме: «Пластуна» та « Ратибора», внаслідок великих втрат серед особового складу, зведені в одну роту. Влучним вогнем української артилерії, по раніше виявленим розвідгрупами «Правої Справи» координатам , практично повністю знищена рота бойовиків під командуванням польового командира на псевдо «Шумер».

Дмитро Снєгирьов повідомив це сьогодні, 9 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів