Штабом АТО зафіксовано на Донбасі ще три збройні провокації ворога (відео)

10:25 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

У прес-центрі керівництва антитерористичною операцією повідомили в четвер: «Бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по населених пунктах Кодема та Авдіївка, а з 03.00 до 3.05 – по новому терміналу аеропорту Донецька».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 18 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ніч у зоні проведення АТО пройшла відносно спокійно. За період з 18.00 до 7-ї години ранку штабом АТО зафіксовано три збройні провокації зі сторони терористів.

Бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по населених пунктах Кодема (село в  Артемівському районі Донецької області. – «ЩЛ») та Авдіївка, а з 03.00 до 3.05 по новому терміналу аеропорту Донецьк. Із 20.30 до 20.55 в районі Гнутове (село, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь Донецької області. – «ЩЛ») на висоті трохи більше 1 кілометра було помічено безпілотний літальний апарат противника. Як і раніше наші військові, дотримуючись режиму «Тиша», на провокації не піддавались і вогонь не відкривали».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів