Шестеро зниклих безвісти мітингувальників Євромайдану

19:18 30 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: bi.gazeta.pl

На цей момент невідоме місце перебування шести осіб: 1. Бондар Микола 2. Павлов Павло 3. Крайдун Володимир 4. Угрин Василь 5. Прийдун Володимир 6. Розпутній В'ячеслав.

Після атаки "Беркута" і розгону Євромайдану в соціальних мережах з'явилася інформація про зниклих безвісти. На цей момент невідоме місцезнаходження шести осіб: 1. Бондар Микола 2. Павлов Павло 3. Крайдун Володимир 4. Угрин Василь 5. Прийдун Володимир 6. Розпутній В'ячеслав.

Також люди повідомляють про зникнення речей і необхідність правової допомоги. "Ми в якомусь РУВС, у подруги розбито голову, у знайомого - відкритий перелом!" - пишуть мітингувальники. 

Сьогодні близько п’ятої ранку «Беркут» розігнав Євромайдан. Правоохоронці повністю оточили Майдан Незалежності і почали "зачищення" території. Люди при цьому у паніці втікали. А тих, хто відмовлявся йти добровільно, "Беркут" підганяв кийками, не жаліючи навіть дівчат та жінок. Серед активістів звучали заклики до чинення опору співробітникам міліції, але вони були поодинокими і до них ніхто не прислухався. На місці працювала бригада "швидкої допомоги", лікарі надавали допомогу постраждалим захисникам Майдану.

Про це повідомив УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів