Ще один десантник із Росії опублікував фотодокази її вторгнення на Донбас

15:53 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: інтернет-портал «Преса України»

Іван Пахомов із Барнаула не приховує на своїй сторінці в соціальній інтернет-мережі, що насправді «громадянську війну» в нашій країні імітують окупанти з РФ.

«У мережі все частіше з’являються фото та відео із ДНР та ЛНР, опубліковані російськими військовими на власних сторінках у соціальних мережах. Нещодавно подібні матеріали опублікував Іван Пахомов, десантник із Барнаула. На фото російський найманець демонструє звичне для терористів життя у «народних республіках», а також відкрито заявляє про свою «любов» до рятівника «руського народу» Путіна», – повідомляє сьогодні, 24 листопада, інтернет-портал «Преса України», який також розповідає:

«Раніше повідомлялось про те, що на території, де проводиться антитерористична операція встигли заблукати десантники РФ з Пскова. Також нещодавно в Донецькій області «заблукали» двоє російських військових. Крім того, бійці АТО захопили в полон групу російських військових, які є представниками підрозділу 98-ї гвардійської дивізії 331-го парашутно-десантного полку.

Нагадаємо, за останніми повідомленнями кількість російських  найманців, затриманих на території «народних республік» зросла. Останнього разу у  засідку потрапила чергова диверсійно-розвідувальна група (ДРГ) з «армії новоросії», яка повністю була сформована з найманців з Російської Федерації.

Тоді повідомлялось, що «новоросійська» ДРГ була «спіймана» біля Волновахи, яка знаходиться під контролем українських Збройних сил. За скупими даними українських військових, які на той момент просочилися в ті ж соцмережі, стало відомо, що «в районі #Гранітне, вночі, силами 2 батальйону 72 бригади були взяті в полон 5 російських військовослужбовців, 1 офіцер. 1 не доїхав, помер від поранення».

Про це повідомляється в понеділок на інтернет-порталі «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів