Секретар РНБОУ Турчинов спростував повідомлення ОБСЄ про спільне з Росією патрулювання на Донбасі

18:20 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі Ради національної безпеки і оборони України, Олександр Турчинов заявив сьогодні, 22 грудня: «Ми не вважаємо за можливе здійснювати патрулювання української території спільно з тими, хто зі зброєю в руках незаконно перейшов наш кордон».

У прес-службі Ради національної безпеки і оборони України повідомили сьогодні, 21 грудня: 

«Патрулювання української території може здійснюватись винятково громадянами України – військовими Збройних сил України або працівниками МВС. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов у коментарі журналістам.

За його словами, деякі ЗМІ поширили інформацію «щодо спільного патрулювання тимчасово окупованої території військовими України та Росії». «Ця інформація не відповідає дійсності. Ми не вважаємо за можливе здійснювати патрулювання української території спільно з тими, хто зі зброєю в руках незаконно перейшов наш кордон», – сказав він, додавши, що українські силовики мають достатньо сил, щоб забезпечити патрулювання «в будь-якій частині нашої країни».

Про це повідомляється у вівторок на сайті прес-служби Ради національної безпеки і оборони України.

Як інформував «Щоденний Львів», 19 грудня Організація з безпеки й співробітництва в Європі заявила, що українські і російські військові планують розпочати здійснювати спільний патруль вздовж контрольованих бойовиками територій в Луганській та Донецькій областях з 28 грудня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів