Секретар РНБОУ анонсував створення стотисячної резервної армії (відео)

15:32 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Expres.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов планує шляхом нової мобілізації збільшити резерв Збройних сил до 100 тисяч осіб.


Відео: «Еспресо.TV»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов планує шляхом нової мобілізації збільшити резерв Збройних сил до 100 тисяч осіб Про це він заявив сьогодні на брифінгу, пояснивши при цьому:

«Нам не обійтися без нових етапів мобілізації. Ми таким чином не тільки оновимо склад наших ЗСУ, але й отримаємо за рахунок мобілізованих 100 тисяч сильного і підготовленого резерву для Збройних сил України.

Ця резервна частина армії, забезпечення такої резервної армії – це наш пріоритет.

Рішення про мобілізацію та чисельності буде приймати РНБО. Тільки після цього ми зможемо про це повідомити».

Телеканал «Еспресо.TV», який передає сьогодні, 17 грудня, заяву секретаря РНБОУ, також нагадує: «Раніше міністр оборони Степан Полторак заявив, що хоче створити резерв техніки, озброєння та особового складу для підготовки до можливої збройної агресії Росії. Також міністр зазначив, що у наступному році чисельність української армії зросте до 250 тисяч бійців».

Як інформував «Щоденний Львів», cекретар РНБО анонсував наступні етапи мобілізації й не виключає запровадження воєнного стану.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів