Секретар РНБОУ заявив про зрив масштабної операції з дестабілізації України (відео)

22:32 16 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Андрій Парубій стверджує в неділю: «І станом на сьогодні ми можемо говорити, що цей їхній план не був здійснений і був провалений».


Відео: 5 канал

Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій заявив сьогодні, 16 березня, про зрив широкомасштабної операції російських сепаратистів щодо вторгнення в Україну під назвою «Русская вєсна». Про її деталі він розповів телефоном телевізійному «5 каналу»:

«Сьогодні по всіх наших даних була запланована операція у восьми областях України. Планувалось о 12-й годині збір так званих мітингів, проголошення так званих народних губернаторів, захоплення обласних адміністрацій.

Але вже на 21 число вони планували так звану хрестову ходу мирним походом на Київ. І станом на сьогодні ми можемо говорити, що цей їхній план не був здійснений і був провалений. І, очевидно, та заява, яку вони сьогодні зробили про так зване перемир’я, є свідченням того, що групи в Кремлі, які розробляють технології по Україні, є достатньо розгублені і не знають, які далі дії приймати».

Як повідомляв «Щоденний Львів», вчора міністерство закордонних справ Російської Федерації заявило, що з України «до Росії надходить безліч звернень з проханням захистити мирних громадян» і «ці звернення будуть розглянуті», відтак сьогодні в Донецьку й Харкові вперто провокували «миротворчу операцію» Кремля, тим часом СБУ затримала в Запорізькій області озброєну групу провокаторів безладу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів