СБУ знешкодила в Києві 40 провокаторів, які маскувалися в майданівців

22:54 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Зокрема у них були сорок армійських касок, схожих на ті, що використовували протестувальники проти режиму Януковича.

Прес-центр СБУ інформує сьогодні, 27 березня, в повідомленні «Служба безпеки України викрила в столиці групу провокаторів»:

«У Києві Служба безпеки України викрила групу осіб, які намагалися дестабілізувати ситуацію у столиці шляхом провокування сутичок, протиправних дій стосовно мирних громадян, співробітників правоохоронних органів. Провокатори у кількості майже 40 осіб на чолі з колишнім співробітником севастопольського підрозділу військової розвідки Міноборони України, громадянином України Сергієм Р. в центрі столиці, на Майдані Незалежності та поблизу, отримали злочинне замовлення на дискредитацію мирних громадських акцій у Києві.

22 березня ц.р. співробітники СБУ та МВС України здійснили обшук у орендованому цією організацією приміщенні на території одного зі столичних підприємств. Правоохоронці вилучили пістолет іноземного виробництва, 50 бронежилетів, 40 армійських касок, схожих на ті, що використовували майданівці, набої до гладкоствольної та нарізної зброї.

Правопорушники здійснювали незаконний збір персональних даних про громадян України – учасників мітингів, представників громадських об’єднань. СБУ продовжує роботу з виявлення і припинення діяльності подібних провокаторів у Києві та інших містах України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів