«Самопоміч» переобрала голову

21:46 28 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

Сьогодні, 28 липня, під час зборів Львівської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» переобрали голову організації. 65 зі 67 делегатів підтримали кандидатуру Парасковії Дворянин.

Відтак, у наступні два роки вона продовжить координувати роботу «Самопомочі» на Львівщині.  Про це повідомила прес-служба організації.
 
Голосуванню передував звіт голови організації за 2015-2017 роки. Парасковія Дворянин акцентувала увагу на динаміці розвитку обласної організації партії, її перемогах та викликах.

Після місцевих виборів 2015 року на Львівщині працюють 5 міських голів, та 271 депутат у всіх міських, районних та обласній раді. Усі вони працюють в рамках 20 районних та 9 міських осередків «Самопомочі».

В ході звіту ще раз акцентували увагу на ключових цілях «Самопомочі» та їх реалізації на місцях. Нагадаємо, це деокупація Донбасу (включно з допомогою героям АТО, демобілізованим та їхнім сім’ям), боротьба з корупцією, підтримка бізнесу та залучення інвестицій, а також розвиток сильних міста та сіл.

Учасники зборів почули коротку інформацію про діяльність усіх міських та районних осередків, а також фракції «Самопоміч» в Львівській облраді. Усіх їх об’єднує робота з метою розбудови міст і сіл Львівщини, та протистояння деспотизму і корупції, які на терени області поширює провладна партія та її сателіти.

Також згадали про політичний тиск та депутатів, які поплатилися за свою принципову позицію. Зокрема, згадали про численні перевірки та затримки у фінансуванні мерам від «Самопомочі», позбавлення посад в комісіях депутатів обласної ради Інну Свистун, Тетяну Письменну, Романа Кізиму, а також звільнення з посади першого заступника голови обласної ради Парасковії Дворянин, яке відбулося з порушеннями трьох законів.

Наостанок поговорили про виклики та загрози для «Самопомочі», серед яких масштабне застосування адмінресурсу владою, непрямий підкуп виборців шляхом скерування бюджетних коштів в потрібні округи, та інформаційна блокада, яку застосовують проти «Самопомочі» на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів