«Рух нових сил» очікує перекриття пункту пропуску «Краковець» на Львівщині

12:15 4 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Член ради «Руху нових сил» Ольга Галабала запевнила, що «готуються групи тітушок, щоб влаштувати бійки і провокації».

Член ради «Руху нових сил» Ольга Галабала заявила в понеділок, 4 вересня, на прес-конференції у Києві про підготовку провокацій на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Краковець» у день прибуття в Україну 10 вересня.екс-президента Грузії та екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі. Політик зазначила з цього приводу: «Ми очікуємо, що буде перекритий пункт «Краковець». Можливо, буде перекрита дорога, яка веде до пункту, під виглядом ремонтних робіт. Ми очікуємо провокацій з боку таких політиків, як Ляшко (лідер Радикальної партії), Мосійчук (народний депутат від фракції Радикальної партії), Ківа (лідер Соціалістичної партії України)».

За словами Галабали, в партії також мають інформацію, що в східних регіонах «готуються групи тітушок, щоб влаштувати бійки і провокації». При цьому вона підкреслила: «Ми очікуємо провокацій з боку влади. Але наша реакція буде – сміх. З порушниками нехай розбираються правоохоронні органи».

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, в інтернет-виданні «Українська правда», де також нагадали: «26 липня Порошенко підписав указ, яким зупинив громадянство Міхеіла Саакашвілі. Формальною підставою для припинення громадянства стало нібито приховування ним у 2015 році інформації про кримінальні справи проти нього у Грузії. Зараз Саакашвілі перебуває в Польщі і збирається повернутися до України 10 вересня. Однак українські прикордонники не збираються його впускати до країни, оскільки український паспорт Саакашвілі вже недійсний».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів