Росіяни наступатимуть на Маріуполь, Волноваху, Курахове, Селидове, Світлодарськ, Попасну, Лутугине й Щастя (аудіо)

09:32 1 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: informnapalm.org

Як повідомив уночі головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко, про це йдеться в перехопленій розмові рашистів.


Відео: Antonio Amoretto

Головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив уночі 1 вересня, що 31 серпня о 23:32 на каналі «Zello-Маріуполь» було зафіксовано, за його словами, «вкрай дивне повідомлення», озвучене роботом з аккаунту користувача «GruBat1». «Повідомлення дуже нагадує план дії рашистських військ на найближчу добу-дві. Деякі дії, озвучені в плані вже почали втілюватися», – стверджує журналіст. 

«Також такі повідомлення були озвучені ще на кількох каналах Zello. Ми не виключаємо, що це може бути елементом психологічної війни рашистських військ, але також це може бути і попередженням про плани рашистів, яке могла поширити не згідна з діями агресорів людина, посвячена в деталі плану. У будь-якому випадку ігнорувати даний меседж не можна», – зазначив журналіст. «Попереджений – значить захищений».

Відтак наведемо стенограму повідомлення, яку опублікував Роман Бурко: 

«Групою А взяття Маріуполя силами двох бригад не пізніше 03.09, подальша задача – Мангуш, не пізніше 04.09, допоміжний удар силами двох батальйонів при підтримці артилерії в напрямку Волновахи. Допоміжний десант в район Іллічівської [ймовірно - іллічівський район Маріуполя. – Ред.) за підтримки артилерійських катерів. 

Група Б: удар в напрямку міста Курахове силами одного батальйону, його взяття не пізніше 02.09, удар силами одного батальйону в напрямку міста Селидове. Взяття Лідіївки не пізніше 01.09. 

Група Д: удар силами батальйонної тактичної групи з району Єнакієве на Світлодарськ. Силами 1 батальйону удар на Пантелеймонівку, взяття Пантелеймонівки не пізніше 01.09. 

Група Е: удар силами однієї бригади з району Вергулієвки на Світлодарськ, утворення котла в Дебальцево. Не пізніше 03.09 допоміжний удар в район Фащівки силами двох батальйонів і дивізійної артилерії. Допоміжний удар з району Первомайська в напрямку на Попасну. Взяття Попасної не пізніше 02.09. 

Група К. Допоміжний удар в напрямку на місто Лутугине силами двох батальйонних тактичних груп. Його взяття – не пізніше 02.09. Основний удар в напрямку на Щастя силами однієї бригади, взяття Щастя не пізніше 04.09. 

Службі тилу заповнити втрати в районі Ровеньки-Свердловськ внаслідок ракетного удару».

Роман Бурко повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» і на сайті проектe «InformNapalm».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів