Росія продовжує нарощувати чисельність своїх військ поблизу державного кордону з Україною, – експерт

22:48 28 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Про це повідомляє в понеділок керівник центру військово-політичних досліджень та координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук

Керівник центру військово-політичних досліджень та координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 28 липня, на сайті «ІС»:

«Росія продовжує нарощувати чисельність своїх військ поблизу держкордону з Україною. На додаток до раніше зосередженим біля кордону частинам перекидаються підрозділи з інших регіонів РФ.

Раніше була зафіксоване перекидання з Новосибірської області підрозділів 32-ї окремої мотострілкової бригади і 24-ї окремої бригади спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ. На минулих вихідних ми зафіксували перекидання до держкордону з Україною підрозділів російської 200-ї окремої мотострілкової бригади.

Це виглядало дивним, враховуючи, що постійне місце дислокації цієї бригади – Мурманська область РФ. Проте сьогодні ці дані підтвердилися. 

На озброєнні 200-й омсбр – танки, РСЗВ БМ-21 «Град» і БМ-27 «Ураган», самохідні артилерійські установки 2СЗ «Акація». Тобто все те, що в останні тижні війська Путіна обрушили на Україну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів