Росія намагається зірвати мобілізацію українців – продовжила терміни тимчасового перебування у ній

14:56 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ua.golos.ua

У прес-службі Федеральної міграційної служби Росії повідомили в середу, що термін тимчасового громадян України буде продовжуватися неодноразово.

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 28 січня, в повідомленні «Росія змінила законодавство, щоб зірвати мобілізацію в Україні»:

«Федеральна міграційна служба Росії продовжила терміни перебування в РФ громадянам України призовного віку на термін більше 90 діб. Про це, як передає «ИТАР-ТАСС», повідомили в прес-службі ФМС, яка наголошує: «Для продовження терміну законного перебування в Росії громадянам України необхідно до закінчення 90 днів з моменту в'їзду на російську територію звернутися в підрозділ ФМС Росії за місцем тимчасового перебування. Термін тимчасового перебування буде продовжуватися неодноразово на наступні періоди в 90 днів».

Як повідомлялося, в 2014 році в Україні було відкрито 1172 кримінальних проваджень щодо військовозобов'язаних за ухилення від військової служби. Зокрема, зафіксовано вивезення в екстреному порядку великої кількості чоловіків призовного віку із сіл Івано-Франківської області в Росію».

Про це повідомляється в середу на сайті інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на російську агенцію «ИТАР-ТАСС».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів