Росія накопичує в Криму військову авіацію й десант (відео)

15:15 4 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vpk.name

Як розповів очевидець, «такого масованого перекидання, напевно, не було з часів окупації Криму німцями в 1941 році».


Відео: InfoResist

«Преса України» повідомляє сьогодні, 4 травня, що з материкової частини Росії на Кримський півострів перекинуто кілька десятків винищувачів четвертого покоління сімейства Міг і Су – в кількості, що становить майже авіаційний полк. Також у небі над півостровом багато очевидців спостерігали кілька реактивних бомбардувальників типу Ту-22 м.

При цьому на аеродромі Бельбек під Севастополем спостерігалася посадка не менше десятка військово-транспортних Іл-76 з десантом та технікою на борту. «Весь день в суботу над Кримом небо було темним від польотів авіації. Такого масованого перекидання, напевно, не було з часів окупації Криму німцями в 1941 році», - розповідає очевидець.

«Посилення угруповання російських військ на додаток до існуючих у Криму сил і засобів Чорноморського флоту свідчить про створення навколо Південно-Східного регіону України «збройного кільця» напруженості», – вважає анонімний кримський військовий експерт.

«У зв'язку з останніми подіями на сході України не виключено, що, нарощуючи угруповання в Криму, Росія стисне збройне кільце, погрожуючи південним і східним регіонам», – зазначає він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів