Російським спецслужбам наказали зірвати мобілізацію в Україні, – «ІС» (відео)

14:20 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», структури інформаційно-психологічних операцій ГРУ ГШ ЗС РФ і ФСБ РФ отримали завдання на проведення широкомасштабної інформаційної операції зі зриву 4-го етапу мобілізації в Україні або істотного перешкоджання їй.


Відео: «112 Україна»

Народний депутат і координатор групи військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 19 грудня:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», структури інформаційно-психологічних операцій (ІПСОА) ГРУ ГШ ЗС (головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил. – «ЩЛ») РФ і ФСБ (Федеральної служби безпеки. – «ЩЛ») РФ отримали завдання на проведення широкомасштабної інформаційної операції зі зриву або істотного перешкоджання підготовлюваного в Україні 4-го етапу мобілізації.

Операцію планується проводити у взаємодії зі структурами «інформаційної війни» російсько-терористичних військ, створеними в окупованих районах Донбасу фахівцями ГРУ ГШ ЗС РФ.

Головна мета операції – шляхом проведення широкомасштабної дезінформаційною кампанії зірвати, або ж максимально утруднити проведення мобілізації, не дозволивши таким чином командуванню Збройних сил України та інших збройних формувань наростити кількість оперативних резервів, або ж істотно уповільнити та ускладнити цей процес. Цільовими групами та об'єктами впливу позначені військовозобов'язані громадяни України, а також члени їх сімей.

Завдання – створити негативний фон навколо проведеної т.зв. антитерористичної операції (нестерпні побутові умови, в яких перебувають українські військовослужбовці в зоні АТО; уявлення сил АТО як «гарматного м'яса»; уявлення тероризму на Донбасі як «народно-визвольного руху» і т.д.). В ході операції планується широко використовувати формування «належного структурованого громадської думки в соціальних мережах» за допомогою відео- та аудіо- матеріалів, різноманітних «свідчень очевидців».

Крім того, структурам ІПСОА в РФ і на Донбасі поставлено завдання організувати «безпосереднє або непрямий вплив» на аудиторію через деякі українські ЗМІ для створення так званої «вторинної правдоподібності», насамперед шляхом публікації «достовірних матеріалів журналістських розслідувань». Із питань координації дій в рамках даної операції власне російських структур ІПСОА та створених на окупованій території Донбасу відповідних структур вже відбулися щонайменше дві організаційно-адміністративних наради».

Дмитро Тимчук написав це в п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів