Російським диверсантам на Донеччині наказано стріляти в українських військових (аудіо)

10:52 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Прес-служба СБУ оприлюднила у середу переговори між «зеленими чоловічками».


Відео: Служба безпеки України

На сайті прес-служби СБУ розміщено сьогодні, 16 квітня, посилання на аудіозапис переговорів між, як повідомляє вона, членами диверсійної групи головного розвідувального управління генерального штабу Росії щодо блокування підрозділів Збройних Сил України та захоплення будівель МВС України. Натомість агенція «УНН» інформує в середу, що запис датований 14 квітнем 2014 року.

Розмова йде між керівником диверсійної групи у Слов’янську на псевдо «Стрілець» та одним з членів групи на псевдо «Прапор». Член диверсійної групи повідомляє, що у Слов’янську військова частина ЗС України, яка прибула з Криму, не хоче здаватися. Вмовляння не діють.

Тоді «Стрілець» пропонує класти українських військових на землю під загрозою, блокувати їх аж до вогню на ураження та роззброїти. Проте радить дочекатися ще когось на прізвисько «Ромашка» та пояснити українським військовим, що вони не у Криму і церемонитися з ними не будуть.

Далі іде запис розмови одного з диверсантів з дружиною Павла Губарєва Катериною. З цієї розмови стає зрозуміло, що диверсанта звуть «Павєл» (прізвисько «Агат»), а «Стрільця – «Игорь»..

Катерина Губарєва просить, щоб він зробив «методичку зі захоплення УВС» та передав їй. На що її співрозмовник Павло відповідає: «Тут працює над захоплення УВС спецура, яка більше 15 років займається тільки війною. Реально».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Служба безпеки України встановила особу ватажка російської диверсійної групи, яка тероризує місцеве населення, захоплює адміністративні будівлі, дестабілізує суспільно-політичну ситуацію у Східних областях України. Ним виявився громадянин РФ, офіцер спецназу ГРУ Генштабу збройних сил Російської Федерації Игорь Стрєлков.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів