Російський журнал повідомив про загибель на Донбасі більше двох тисяч військовослужбовців РФ

18:50 26 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті російського журналу «Деловая жизнь»

Американський оглядач Пол Родерик Грегорі встиг скопіювати свідчення агресії проти України до їх видалення з електронних шпальт.

Російський журнал «Деловая жизнь» випадково опублікував цифри щодо компенсацій сім'ям військовослужбовців, які загинули або були поранені під час бойових дій в Україні. Про це повідомив оглядач американського журналу «Forbes» Пол Родерик Грегорі, якому вдалося скопіювати матеріали, котрі були швидко видалені російським виданням.

Відтак оглядач опублікував частини документа «Зростання виплат військовим в 2015 році», де під заголовком «Компенсація військовослужбовцям за участь у бойових діях в Україні в 2014-2015 роках» вказано: «Усього станом на 1 лютого 2015 року виплачена грошова компенсація більш ніж 2 тисячам сімей загиблих та 3,2 тисячі військовослужбовців, які отримали важкі поранення і визнані інвалідами».

У викладених матеріалах також зазначено, що, за рішенням російського уряду, компенсація сім'ям загиблих військових, які брали участь у бойових діях в Україні, становить 3 млн. рублів, а тим, хто отримали інвалідність під час бойових дій, – 1,5 млн рублів. Виплата контрактникам «бойових» за кожен день перебування в зоні військового конфлікту становить 1,8 тисячі рублів. 

«Стає очевидною брехня Кремля про відсутність російської армії на території України. І, незважаючи на всі ці докази, лише чверть росіян все ж вірить у те, що Росія ввела війська в Україну. Це при тому, що дві тисячі російських солдатів лежать у могилах, а ще три тисячі інвалідів живуть поруч з тими, хто не вірить, що вони були на Донбасі», – робить висновок Грегорі.

Про це повідомили сьогодні, 26 серпня, в агенції Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів