Російський військовий експерт визнав застосування бойовиками на сході України ЗРК «Бук» із РФ (відео)

11:57 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: topwar.ru

Павєл Фельгенгауер також заявив: «Потік озброєнь і добровольців йде туди безперервно і щодня зростає!».


Відео: «Всякая всячина»

Інтернет-видання «iPress.ua» інформує сьогодні, 25 липня, в повідомленні «Російський військовий експерт визнав, що терористи Новоросії використовували «Буки» з РФ, – відео»:

«Вчора в ефірі російського телеканалу «РБК» військовий експерт Павло Фельгенгауер викривав брехливу російську пропаганду та визнав, що терористи Новоросії використовували «Буки» з Російської Федерації. Його резонансний виступ можна подивитися в на телеканалі «РБК».

«Якщо Україні вдасться перекрити постачання озброєнь і добровольців через кордон, Новоросії «кирдик», – зауважив він.  Фельгенгауер спростовує заяви про те, що Росія ніяк не допомагає терористам. 

«Взагалі то заяви про те, що ми ніяк і нічим не допомагаємо повстанцям досить дивні, тому що допомагаємо: потік озброєнь і добровольців йде туди безперервно і щодень зростає!», – заявив він. Військовий експерт наголосив, що Росія ніби хоче перемир'я, але перемир'я можливе лише за наявності військового балансу сил. 

«Цього балансу немає! Повстанці зараз на межі повного військового розгрому! А це неприйнятно для Москви!», – сказав він. 

Вчора секретар РНБО Андрій Парубій повідомив, що попередні висновки міжнародних експертів підтверджують інформацію України про те, що літак «Боїнг-777» збили російські військові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів