Російський телеканал «LifeNews» ще вчора опублікував відео про сьогоднішню провокацію в Слов’янську

20:44 20 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Інформаційний Опір»

На це звертає увагу в неділю «Інформаційний Опір».

Спільнота «Інформаційний Опір» повідомляє в неділю, що російський телеканал «LifeNews» ще вчора опублікував відео про сьогогодняшні події в Слов’янську, й конкретизує: «Як видно на скриншоті, дата публікації відео – 1 квітня».

Як повідомляв «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук заявив сьогодні, 20 квітня: «За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», провокації у Слов'янську, які закінчилися загибеллю людей, були здійснені представниками так званої «армії Донецької незалежної республіки».  За нашими даними, ці диверсії були здійснені в рамках загального плану військово-політичного керівництва Росії щодо створення умов для військового вторгнення в три області України.

«Щоденний Львів» цитував також заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Вікторія Сюмар, яка заявила в сьогодні, 20 квітня: «Повідомлення російських журналістів про перестрілку між нібито «Правим сектором» та «самооборонцями» в Слов’янську, обгрунтоване якимись «візитівками Яроша» та «невідомою зброєю», кількість загиблих, яка зростає з кожною годиною, якісь «подробиці», доказів яких ніхто не бачив – це ідеальний зразок російської пропаганди, який сьогодні тиражують чимало не лише російських, але й іноземних ЗМІ. Задум пропагандистів очевидний: показати, що ситуація в Україні виходить з під контролю навіть на свята; розгорнути тезу про «громадянську війну» в Україні; здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів