Російський солдат виклав в інтернеті фото обстрілу українців із реактивної системи залпового вогню «Град»

11:22 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з фотографії російського солдата Чугунова в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Хоч його сторінку в соціальній мережі вже вилучено, з викладених на ній знімків встигли зробити скріншоти.

Телеканал «Інтер» інформує сьогодні, 29 липня, в повідомленні «Солдати з Росії знову вихваляються стріляниною по Україні з «Градів» (фото)»

«Солдати армії Росії продовжують ділитися в соціальних мережах фотографіями з місць обстрілу території України. Російський військовослужбовець Міхаїл Чугунов виклав на своїй сторінці в соцмережі «ВКонтакте» фотографії установок «Град», які, ймовірно, завдають ударів по Україні з території Росії. 

Одна з фотографій підписана Чугуновим «Градами на Україну». На другий відображений процес роботи артилеристів з установкою. 

На даний момент сторінка Чугуєва вилучена.  Зазначимо, це далеко не перший випадок, коли російські військові в соцмережах публікували докази їхньої участі в агресії проти України. 

Так, нещодавно солдат-строковик Вадим Григор'єв 22 липня виклав фото з написом «Всю ніч довбали по Україні». Семен Агєєв, Євген Іванов, Ельдар Гамзатов, Іван Жеребцов і багато інших солдати пишаються тим, що служать своїй країні і за наказом керівництва обстрілюють територію України, вбиваючи українських солдатів «Градами». 

Свої подвиги російські військовослужбовці акуратно фіксують на камеру, а потім викладають фото, карти і відео у «Вконтакте». 

Натомість агенція УНІАН інформує сьогодні, 29 липня, в повідомленні «Градами» в Україну» – солдат з РФ показав у соцмережі фотографії систем залпового вогню на кордоні»:

«Солдат з РФ Міхаїл Чугунов у соцмережі показав фотографії установок «Град» з підписом «Градами» в Україну». Міхаїл Чугунов відвідував свою сторінку 29 липня, а останній запис зроблено 14 липня: «В місті Міллерово... Ростовська обл».

Місто Міллерово знаходиться в 20 кілометрах від українського кордону.  Крім цього, солдат з РФ поділився фотографією установок «Град» та літака ІЛ-76, який «призначений у нас для перевезення машин і нас водіїв на кордон...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів