Російський диверсант Гіркін оцінив «наступ» бойовиків на Донбасі «твердою двійкою»

23:58 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті російських окупантів та їх донбаських колаборантів

Терорист, який має досвід не однієї війни, в тому числі в колишній Югославії, а також на Донбасі, змушений визнати: Україна за свою землю воює добре.

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» передає сьогодні, 27 січня, в повідомилленні «Гіркін оцінив «наступ» терористів на Донбасі «на тверду двійку»:

«Терорист, який має досвід не однієї війни, в тому числі в колишній Югославії, а також на Донбасі, змушений визнати: Україна за свою землю воює добре. При цьому бойовик і полковник ФСБ Росії Ігор Гіркін констатує, що бойовики на Донбасі як не вміли воювати, так і не вміють.

«Наступ ВСН ( «Військові сили Новоросії» – так терористи називають свої банди на Донбасі – ред.) фактично зупинено на всіх напрямках. ЗСУ повсюдно контратакують. Моя особиста оцінка (по наявних в моєму розпорядженні неповними даними): планування операції – на «три з мінусом», виконання – на «тверде два», – наводить оцінку Гіркіна дій бойовиків один із сепаратистських сайтів.

При цьому Гіркін ще й опосередковано вчергове підтвердив, що перемогти на Донбасі російські найманці не зможуть і сумний результат їх «наступу» стане остаточно зрозумілим найближчими днями.

«По суті: зараз ЗСУ за чисельністю особового складу і техніки повсюдно перевершують ВСН у 3-5 разів (місцями – і більше). Наступ меншими силами на більш великі сили противника можливий лише при наявності сприятливих чинників, до яких належить високий моральний дух, грамотне планування і вмілий маневр силами в цілях забезпечення локальної переваги. По першому пункту – в наявності. По другому і третьому – повна відсутність. Результат остаточно проясниться в найближчі дні», – каже Гіркін».

Про це повідомляється у вівторок вінтернет-виданні «7 Днів-Україна» з посиланням на сайт російських окупантів та їх донбаських колаборантів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів