Російську військову техніку перекидають на Донбас через Красний Луч щоночі, – очевидці

23:30 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Місцеві жителі повідомляють, що очікують відновлення військових дій після псевдовиборів, запланованих на 2 листопада.

Ночами через Красний Луч йдуть російські танки. Про це повідомляють місцеві жителі. Власне, в колонах, які своїм гулом стрясають ночами місто, рухаються не тільки танки. З російського території преміщуються системи залпового вогню, інші артилерійські системи, БМП і БТР тощо. 

Все вказує на підготовку до відновлення військових дій. Місцеві жителі їх очікують після «виборів» 2 листопада. Чи бачить цю загрозу офіційний Київ? 

Про це повідомляється сьогодні, 30 жовтня, на сайті інтернет-видання «Остров Лугань».

Як інформував «Щоденний Львів», військовий аналітик групи «InformNapalm» Артем Василенко та її координатор Роман Бурко стверджують, що російські окупанти готують свій повномасштабний наступ на Донбасі під виглядом «Армії ДНР», координатор спільноти «Інформаційний Спротив»Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 30 жовтня, що на Донбас перекидають на бронетехніці замасковані під «ополченців» підрозділи російської армії, й що в Росії масово повертають з відпусток військових, а в Тельманівському районі Донеччини відзначається висування до переднього краю бронегрупи російсько-терористичних військ, керівник проекту «Digests & Analytics Ukraine» Вадим Хомаха повідомив у четвер, що Україні висунули ультиматум - якщо не надасть коридор до Криму, то проб’ють ракетами й танками, й додав: «Щодня в Україну заходить від 100 одиниць техніки. Кількість людей порахувати неможливо – далеко не всі проходять через пункти пропуску».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів